Kroky
Anotace: Nové dílko, díky za názor
Šli spolu přes úzkou hráz,
Každou chvíli spíš velké ticho než malé útržky slov
Mysleli, že jednou to přece muselo jít snáz
Nikdo z nich neřekl, tak neutíkej, jen na chvíli se schov
Kolik člověk vydrží, než poslední kapka padne
Kolik ještě zbývá strachu a nejistot?
Žít je složité, veršovat snadné
Tak kolik nás ještě čeká ošoupaných bot?
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)