Anotace: - jenom nějaké obrázky -
v noci padám do sedadla vlaku,
směr Kroměříž, venku je zima,
tma a oči podruhé klesají do spánku
oslepí mě den, špíny na okně
jsou balóny na bledě modré obloze
slunce je nízko a svítí divnou nadějí,
vzduch je jaro, tohle nebo tamto auto
a kafe z automatu
ve výloze obchodu s nábytkem
je devět nevkusných váz,
desátá je zdarma a možná
bych i brala, Nohavica zpívá, že
tak jest z miłością każdą,
dotyczy to wszystkiego
v díře kapsy kabátu je sto dnů
pohřesovaná naušnice, o které
jsem ti neřekla a záclona
v okně je na odrazu mojí hlavy jako
svatební závoj
Ten konec funguje...
25.03.2016 15:12:52 | Nikotin
Možná jako jediný. :D
25.03.2016 15:14:59 | Kaitlynn
To ne. Ale i kdyby, tak furt lepší je text, kterej celou dobu nic neslibuje a pak zafunguje, než naopak.
- sedadlo vlaku, Kroměříž, venku zima, špína na okně, balony na bleděmodrý obloze možná, slunce nízko možná, jaro, tohle nebo tamto auto, kafe z automatu možná, třetí a čtvrá strofa celá... Tohle tam podle mě k něčemu je.
25.03.2016 15:30:19 | Nikotin