Anotace: -
tátové
hrají badminton
koupí si novou pálku
s obalem
na hřišti si ji
pěkně podaj
a pak jakože
s klukama na pivo
proto přišli pozdě
domů
věci
co bychom vědět měli
co bychom
vědět neměli
z každýho slova cítit
vůni cizích vlasů
při pohlazení po tváři
prsty cítit
a vidět celý mokrý
jako když se dva maj rádi
každá věta je záminka
proč dnes nebýt
doma
nejet na rodinnou dovolenou
tak jak to bývá
když tátové
hrají badminton
Mně se taky líbí, ani nevím zda to je poezie či úvaha nebo něco mezi tím, ale má to atmosféru. A třeba hrají fakt badminton...
08.06.2016 17:46:23 | JSJ
hmm, je to takové ... svoje. Navíc parádní poezie:)))
16.05.2016 09:25:00 | Ragnell