Anotace: -
městem houkaj sirény
a prach zvednou
křídla vyplašenejch
ptáků
v televizi zas něco
v novinách něco
něco v rádiu
pocity že není důvod
plánovat
že nebude žádný
za dva roky
vysoká
cestování daleko
za Hostýnský vrchy
pocity že není důvod
jít a
dělat něco
co má budoucnost
všechno co se mělo stát
se už stalo
udělat
se u d ě l a l o
teď
co je teď je jen
dohra
-
dupnout si a
nesmířit se s tím
že jednou zahouká
siréna
a nebude zrovna
středa prvního června
Přijde mi to jako Nikotivskej text...ale neseškrtanej...ale ...líbí se mi to.
RM.
13.06.2016 21:21:59 | Robin Marnolli
Je to jinačí, jo. :)
13.06.2016 21:51:52 | Kaitlynn
někerý tvoje texty se mi líbej víc, ale sem rád, že zas píšeš;-)
13.06.2016 22:02:08 | Robin Marnolli
Se mi vybavila malá oranžová postýlka, na které je z boku napsáno:
!POZOR!
PŘED VLOŽENÍM DÍTĚTE
ODTRHNI Z VNĚJŠÍ I VNITŘNÍ STRANY
KRYCÍ PAPÍR DIFUZNÍHO
FILTRU
myslím, že by jí měl vidět rozbalenou každej, protože je to taková ta věc, na kterou už se nezapomene.
02.06.2016 22:01:45 | Luky-33