Sentimentální ...
Anotace: .... zpověď "na staré kolena" mateřskými hormony poblouzněná
pokud byl někde malý princ
rozhodně neseděl na bílém koni
nemlátil se v aréně
ani na mě nečekal v příštím životě
ON
tiše spal v propasti mých tajných tužeb
v malém pro oko neviditelném nic
hluboce schovaný v mém ďábelském nitru
kde čekal
až nastane jeho čas
aby jeho andělská křídla mohla ožít
neznala jsem ho
nemohla jsem si ho vysnít
neboť jsem nevěděla
že kdy v životě přijde ke mně
rozzářil mě jak nečekaný polibek
zahřál jak paprsek jarního slunka
rozsvítil moje nitro
jak poslední světluška na svatojánské louce
byla jsem nedočkavá a teď ho mám
a už nikdy nebudu moci zavolat
HALÓ
do neznámé propasti oné touhy
jenž přinesla mi
JEHO
MÉHO SYNA
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr
Komentáře (0)