Anotace: - zaslali ho k nám až z limbického systému a fakt netušíme, na čem tam jedou -
chtěla bych, aby byl můj život
součást nějakýho románu
bojovat za svobodu panenek
děti s nafouklým břichem
chození po patnících a taky
férový banány
zatim jsem jen rozpolcená
sběratelka věcí, na který jsi nastříkal
svou voňavku
věcí, co jsem se k nim
za tvý nepřítomnosti
mohla tulit
dát do krabičky nebo spálit
bejt fakt drsná hrdinka!
na všechno sama a
nepotřebovat pomoc
aspoň při vybírání jídel v restauraci
nezakopávat si o vlastní nohy
a nebejt náchylná k padání
lidem do náruče
chtěla bych, aby byl můj život
součást nějakýho románu
jenom by se to asi
vůbec neprodávalo