Anotace: inspirováno Goyovými Caprichos
cukla
a on uvázán
na opačném konci provazu
sletěl hlavou do kopřiv
loutkařka jej koketně nakopla
bosou nožkou do zadku
on –
- dřevěný pohrobek Pinocciův
vzrušen
cukaturou jejího chtíče
opět vzplanul
sžírajícím plamínkem vděku...
hohó, ta je skvělá! ... i když ... dřevěným panáčkům se jakákoli vzplanutí příliš nevyplácejí :/ :D*
26.07.2016 12:04:45 | Ragnell