Anotace: -
Ráno vychází slunce
A ty zase řešíš problémy
Nahlas ostatních, uvnitř ty svoje
Máš málo času
Přesto všechno utíká neskutečně pomalu
V ulicích ještě proplouvá mlha
A ty už si děláš starosti
První hrnek kávy zničený myšlenkami
Jako by chvíli nemohly počkat
Dobíháš velké kolo, ale nestíháš
Stromy rozkvétají, vidíš?
Běžíš tak rychle, až padáš
Sotva se stihneš nadechnout
Tak jak by ses mohl dívat
Nemá cenu ti to vyčítat
Všichni jsme lapeni ve stejné kleci.