Anotace: tlukot kamenu o kámen nám stále zní v hlavě.
lidstvo se momentálně kojí u prsu virtuálních emocí a tak nebudu rušit a počkám za dveřmi. lehnu si na chvíli na zem a až tam takhle jednou umřu na život, nezapomeňte o tom napsat tweet.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?