Anotace: S láskou, fakt.
Jak lvové bijem
o sebe čely.
Moje území,
moje pravdy
a tichý mech šeptá, že lžeš jak
když tiskne.
Tvářím se, že to nechámé být.
Jenže
šlapeš mi po Zemi
a Opustíš-li mne, zahyneme oba, to si piš.
Jsou to hrozně malý nedůležitý sny, takový ty úsměvy naslepo.
Rušíš systémy.
Jsi chlap a jsi z Venuše a taxíky zpátky už nejezdí.
Tak si lehni
k nohám mý postele, protože
ta blízkost mě ubíjí.
A nejkrásnější stejně bývá šílená,
hlavně
když koukáš trochu stranou.
Nebe si o tebe opřelo dlaně a ty si uhnul, jakože: "sorry, brácho, tohle mě nebaví."
Tenhle job není pro mě, tak
ať svět zachraňuje někdo jinej."
Někdy je toho hodně
hodně až moc
moc až příliš.
Jsem nemoc z nemoci,
zemřel mlád na 24 nádechů
a všechno mi padá tak trochu doleva.
Prosím, ten jazyk
sundej ze zábradlí,
noci jsou studený a ty víš, jak to bolí.
I když co je Štěstí, mě fakt nezajímá.
Hej.
Dochází dřevo, tak zapalte tygry,
přece tu nezmrznem,
když naše sny krásně hoří.
kurňa co to je? ještě se mi vybavil jeden člověk, který vždycky říkal "ty lžeš jako když tiskneš".
07.12.2016 23:12:30 | CoT