slyšíš ten zvon...
i kdybys již nic neřekl
jediného slova nevyslovil
rozumím tvým očím
tolik jim rozumím
jak vzdálený je tvůj otec
tvým čistým citům
důvěřivým
.
.
.
zavře se za tebou těžká brána
kéž vzejde znovu slunce
a s ním nová rána
nemám to srdce...nemám
zlomené jako to tvé
táže se
komu zvoní hrana
všichni jsme dvě strany téže mince
John McDermott - ♫ Auld Lang Syne♫
Přečteno 733x
Tipy 30
Poslední tipující: enigman, Danger, jitoush, Jort, Iva Husárková, Malá mořská víla, Amonasr, AndreaM, Helen Zaurak, Nikita44, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)