Anotace: - je to tam třináctkrát, promiňte -
jsou velcí lidi
lidi malí
hubení lidi
tlustí nebo plnoštíhlí
někteří maj brýle
jiní si je zkusili
lidi co maj svaly
srdce je sval
jsou lidi s rozbitým srdcem
někomu ho slepili
lidi co maj práci
nezaměstnaní lidi
lidi co maj peníze
a ti co spí na ulici
lidi co nemaj sen
ti co si ho splnili
lidi co se zblázní
lidi co se zbláznili
někdo žije sám
někteří maj rodiny
ale jsou svobodní lidi
a lidi za mřížema
Pěkný. (i za mřížema můžeš být svobodná a opačně, ale to vlastně víš;-)
19.03.2017 22:57:03 | Robin Marnolli
Ty mříže jsou hodně obrazné, nemyslím vězení nebo tak, ale to asi chápeš.
25.03.2017 18:56:20 | Kaitlynn
Jak realisticky, taktéž obrazně, vskutku pravdivé :-) Souhlasím s poslední nejvýstižnější větou tohoto celého sdělení, ST:-)
24.02.2017 16:26:08 | Tvořilka Lenka