Anotace: .
pět let bez poezie
asi mi nechyběla
dokud nepřišla
ta chvíle
kdy potřebuješ
to ze sebe zase
ven
dostat
lepší
když ve slovech
je zloba
vyčerpanost
slabost
lepší
když to jde ven
ten pech
do písmen
to není lenost
a uvnitř dáš prostor tomu
co milé ti je