Anotace: -
odmítáš připustit zmatek
co mám v hlavě
- Nechť jsou Tvoji démoni pokořeni jeho láskou.
ani světlo hvězd ke mně nedosáhne
- Zažehni plamen v sobě.
že nevidíš nic kromě popele
a ohořelých kusů dřeva
- Staň se fénixem.
nemám ani špetku vzácnosti
- Měj pro něj to nejvzácnější.
než zničíš jednoho z nás
- Povstaňte ze zmaru.
21.05.2017 21:03:01 | Slav Milo
Člověk by si ani nepomyslel, jak mu dokážou neznámí pomoct. Děkuji. :-)
21.05.2017 21:29:56 | margaretm