Opět přichází podzim života
Anotace: se svou melancholickou nostalgií a splínem podzimních pošmourných dní
babí léto
falešná naděje
na život
vše postupně usíná
a to co v omylu jara rozkvete
zahyne v nejbližším mraze
poslední květ růže
pokrytý jinovatkou
křehká krása ledového království
které spaluje
víc než polední slunce
letního slunovratu
můj svět se hroutí
a já zas šeptám
kde jsi lásko
ztrácená a nalézaná
usneš jen na sto zimních dní
nebo navěky?
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Fany, KeepTheFlameBurning, Kett
Komentáře (0)