stín parazit
žije ve mně stín
který požírá mou duši, živí se na ni
někdy jen tak podřimuje
a já se cítím dobře
jenže když vstane
pohltí celé tělo
mozek, ruce, oči
trápí mě na tom hlavně ty oči
život se nedá žít
když místo východu slunce vidíte temnotu
nejhůř ho ale snáší duše.
duše zaplavená tímhle stínem
zvykla si na něj tak moc
že nedokáže žít bez něj
možná se ona sama živí stínem
protože nenašla světlo, které by ji udrželo v pochodu.
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)