Anotace: ......
Měsíc
utonul v bahně
přízraků
táhnoucích káru
nočních fám
pohlédla jsem do prázdna
nad hlavou …
„Slitování !“
ochladilo se
z nebe začaly padat
mrtvé holubice
ven do polí
kde farmáři pěstují obilí
na meze
kvetoucích kamenných květin
do vyschlých úst
plných odporných
kroutících se
červů
má to cenu? … prosit?
kdo bude mluvit za mne
když nebudu mít ústa ?
kdo bude chytat motýly
když nebudu moci toužit ?
anebo snad
kopanec do zadku ?
vyzvracet dny
co strávit nelze
Každý potřebuje občas přítele
i ten
kdo miluje
samotu
Frr...děkuji...ejhle? okázalé přílišné drsnění.....no vida:)to mám ale radost! rázem je ze mne drsňačka!:)
25.01.2018 12:35:37 | Anděl
angelinko-pravda,obdivuhodně obrazivé-leč vyznívá mi to jako okázalé přílišné drsnění-Tebe nehodno....proto boduji Tipem****:-D*
25.01.2018 11:59:59 | Frr
A stále žít budu, ať si je svět krutej jak chce.
Pěkně jsi to sepsala.
25.01.2018 08:00:44 | Eru Alonnar