Anotace: .
Tisknu zrakem
sejto s rafičkama
kterým se tak nějak
postupně
prožívám až do krve
dne, kterej byl
po včerejšku
a nocí, která neví
"čí vlastně je?"
plazí se baráky, fabriky
utahující smyčku
kolem milionkrát
přejetýho hada
-jenže nedotáhnou
nikdy nedotáhnou
Ten konec je tak sugestivní, až mi to sevřelo krk - plazící se baráky a fabriky je parádní metafora :-) ST
26.04.2018 08:48:55 | Amonasr