Anotace: - - -
před klubem
z tísně mačkám v dlani
pupeny bílých květů
neviděna uprostřed bzučícího davu
-budeš dnes tančit?-
,,můžu si vzít svoje kytičky do sálu?"
díky ti Z za chápavý úsměv
-proč ne? proč bys netančila-
hrají a lidi mizí
zůstávám přikována
na stejném místě mluvím anglicky
s belgičanem za slunečními brýlemi
z pusy mi samovolně vychází
nevídaná moudra o životě
when people talk about bad things
it makes them do bad things
když se odvážím dovnitř
vidíš mě dnes poprvé
opilý mi do ucha šeptáš něco o leknínech
já tu ale byla
už tu nejsem
odcházím kochat se nočními motýly
na krku dech a slova
,,are you feeling inspirated?"