Anotace: dál půjdeme temnotou noci
sběrný tábor myšlenek
koncentrace temnoty
jsou noci bez spánku
spánek beze snů
sen běsivý
běsi děsiví
hvězda davidova zhasíná
pod křížem zkřiveným
jenž podseknut srpem
kladivem zabit
krev noci prolije
nespasí
nespočetně životů zmaří
budou vyměněny
jako třicet stříbrných
za vlastní smrt
historie i dějin
přítomnost soustředěná
do apokalyptických obrazů současnosti
času souvislostí
souvislosti zavilé nenávisti
za vším je sobectví člověka
který sveden chce být jako Bůh
a přece nepřemůže Boha
jenž stal se člověkem
obrazy míhají se
na obrazovce mého života
bez paměťové karty
kterou zítra již nenačtu
jako jedničky a nuly
svého života
format c:
ve věčnosti však
zůstane datová stopa
mého nezapomenutelného života
chtěl bych zapomenout
a být zapomenut
ale nemohu
protože mne stvořila láska
LÁSKA