Anotace: _
Do taktu hraje hudba.
Zpívají mrtví.
(plakala, že už nic nebude jako dřív)
Mažoretky mají černé podpatky.
Šibenice se směje bezzubými ústy.
A čas, ten Velký inkvizitor kejklíř
pod šaty nosí dívčí dlaně (Viděla.)
Je neprodejný.
Touží mít svý obrazy
pro odraz snů
prosím, servírujte
(všechny vidličky jsou ostré, tak jako moje myšlenky)
Pořád slyším havrany
slunce zavírá vrata
K+M+B
pak usínáš
příliš opilý na to, abys četl
Píšu hory a mlhu
mlhu, co bílá jako ňadra koňadry
když zpívá trnu o konci světa
Ano, tady Parus major.
Du sprichst Deutsch?