Anotace: -
Střecha prodloužená do příjezdové cesty
prosklené podkroví s tím nejsilnějším monitorem Dell
vestavěnou kamerou krade
otisky
(vím to)
-
na pomatené dává štempl
yellow yellow yellow ponorky
a potopených vln
-
v noci zas utíkám nad schody
vržou v nich divní dřevnatí brouci
(a někdo setrvale ujídá
jogurty z lednice)
ve sluchátkách
pořád dokola
The Beatles Beatles...les
Pořád a pořád mě překvapuješ kde všude se dá najít les to je úžasný :-)
P.S. jogurty vrátím :-))
21.07.2018 21:26:42 | klaun
...počítám, že je ve sluchátkách poslouchá i Charon...
20.07.2018 12:53:21 | Jort
Já je miluju od holky. Kdysi o nich načítala ve 100+1...
A měla přeložené texty. Pořád je to stejné. Děkuju.
20.07.2018 16:55:45 | Philogyny1