Anotace: -
Zdivočelí koně
o něm
klopýtali
pověst
poplašné zprávy
do kočičích hlav
okovaná kopyta;
drápy;
šelmy; my;
vždycky vyhraje
lichý
drajv
Přejete si, pane?
———
Amarant došel.
Nepravý jasmín? Taky.
Zůstal jen laskavec a
pustoryl.
———-
Ne, opravdu nelžu.
(že láska věc...pusto ryl s Majorem
Hennessy...a koňák osedlal svýho pána
svítil mu na cestu pěti hvězdama pro
soukromý skleněný vesmír)
Je večer
zavírám
očima cizím lidem hlavy
(aby neviděli)
jak tu svou vodím po liáně snění
pak bolíš míň
světe můj pojašený
nekdy je to jako zdivocela zeme ... staci skrtnout sirkou ... a doutnak hori ... usmev.z
24.07.2018 20:25:12 | zdenka
Kdybys byla muž, milovala bych tě :)
23.07.2018 15:49:27 | odnikud
Pojašený svět....krása! *ST*
23.07.2018 12:06:25 | Anděl
Tak to nevím... :)
24.07.2018 16:14:38 | Philogyny1
já zírám poetičko, vaše hrátky se slovy mě doslova vzrušují , úžasné :-)
23.07.2018 10:31:24 | klaun