Teorie reaktivity?
Anotace: za Hranice relativity.
Velké věci malé tvoří,
Co jsou jako kapky v moři...
Nehas to, co v srdci hoří.
Žár, co hasne proudem vody,
Z popela a z nesvobody...
Vynoří se, letí vzduchem,
Propojí se velkým kruhem.
To, co bylo, teď už není.
To, co je, se časem mění.
Živly. Síla... absolutní.
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: Moorwet, Amonasr, Tlachapoud, Frr, JSJ
Komentáře (2)
Komentujících (2)