Anotace: ...snad není hřích
Smutek prosakující každou buňkou těla,
Hlava zapomněla, co vlastně chtěla
Srdce, co rozbila ho střela
Krev v těle, co vřela
Svíčka dohořela
Jeden krok blíž snad neublíží
Skrz propast, co s lidmi sblíží,
past samoty, co nás tak tíží,
okolní smích
a dotek rukou tvých
do vlasů rozcuchaných
snad není hřích.