Anotace: ...---...
... na jedné cestě ...
... turistika v Norsku ...
... jsem deset dní neviděla sprchu ...
... vůbec, ale vůbec mi to nevadilo ...
... být tam bylo štěstí ...
... a to mne umývalo ...
... nejsem přecík žádná Fifinka ...
17.10.2018 19:27:52 | Marcella
Myslím, že i Pinďa se občas opláchne..
Štěstí umývá dokonale. Avšak potřeba si uvědomit, že chvíle dokonalé čistoty znamená příležitost špíny. Díky.
18.10.2018 01:23:48 | Now