Anotace: ... arciptákovina
nepoznáš žádost o ruku
zejména ne o svou vlastní
všude se vinou magistrály naděje
a za každým rohem kvetoucí jabloň
zvlášť nejapné vůči hrušním a třešním
přítomnost statečně mává na cestu
do nicneznamenání
začalo drobně jmelit
a za každým rohem kvetoucí jabloň
zvlášť nejapné vůči hrušním a třešním
...četla několikrát...celá se mi líbí...
06.12.2018 11:42:04 | Philogyny