Anotace: ...klaní se vám uštěpačnej kašpárek
srpek měsíce
žne černou trávu
dlouhá noc
už má značně upito
na vídrholci slůvek do větru
padají kulisy
našich pimprlových
divadýlek...
nashledanou nazdárek
klaní se vám
uštěpačnej Kašpárek
***