Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=mLqHDhF-O28
nikdy jsem ti nevěřila
neznalas moje tajemství
tvoje ruce nehladily
nikdy ses mě nedotkla
doopravdy
stojíš u kuchyňské linky
v zástěře po kolena
je zima padá sníh
v hrnci maso co nechutná
nemůžu polykat dusím to v sobě
takovou dobu
nemůžu polykat a ty jen pohled
kterému se neodmlouvá
dám ti důvod
jestli nepřestaneš
dám ti důvod být nešťastná
protože jak jinak bys mohla
polkni to
vyčisti zuby
běž spát
nikdy jsi tu skutečně nebyla
přes všechny ty dny
cos nade mnou prostála
všechny kuchyňské večery
útěky mimo
realitu a nakonec
i sebe
je zima padá sníh
máš plnou pusu dětí
a proč a kdy nezůstaneš přece sama
a takhle nejde žít
a jak ano
jako ty
mami?
prijde mi ze tahle udava "base note" tve tvorbe. Ale cert vi, mozna se uplne pletu.
...you gotta lose it all if you wanna take control... :-)
25.06.2019 06:14:54 | M.