Anotace: ...
očekávání
splňování
zklamávání
uvítání
ten den nebyl tím šálkem
trn zabodnutý v dlani
pro další usínání
milování
vzpomínání
trnitá necesta
nastokrát nevěsta
pro jednou svítá
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?