Anotace: ...zase vyvádí
ach ta moje milá
zase vyvádí
včera vztekle třásla
zimní jabloní plodů rajských
až jí majzlo do hlavičky
jediný padanče
co z něj nebylo
ani
na křížalku iluze poznání
tak ho aspoň předhodila
svý hladový krysičce
co jí úporně hlodává
sebelítostivou duší
ale ta o něj
ani nezavadila
a raděj si dál
v koutku jejího sebezpytu
nerušeně okusovala
svý špinavý drápky
*