Anotace: .
Končím s poezií.
Už neumím napsat kloudnou báseň.
Veškeré pokusy jsou ničemné a marné,
vyjadřoval bych jen jak jsem ubohý.
A všechno na sebe prozradit nechci.
Stejně to všichni vidí.
Má tvůrčí krize koreluje s krizí osobnosti.
Protože hlavně v běžném životě nestojím za nic.
Můj nadhled je vyvažován slepotou,
touha zmarem a leností.
Ani toto nejsem schopen dopsat.
Příznaky ve mně ještě žijí.
Avšak končím.
S poezií.
(dělám si legraci)
U plnýho korejtka se žádný umělcem nestal.
Jenže u toho prázdnýho začínají blbý konce.
(Konec zvonce)(a legrace)
14.03.2019 06:54:38 | Lesan
Akorát zralý na... (psaní) ? :))
14.03.2019 06:11:07 | LDN19