Anotace: před Zenitem za Zenitem nikdo nesmí stát - jinak nemá smysl hrát !! ***
voním k zaprášený uschlý růži
v tvých prořídlých sivých vlaskách
ty má drahá mrtvolko
z hrozinek tvých ňader povislých
stáčím zkyslé víno
jímž ti připíjím...
dnes jsem se zasek ve vzpomínání
vidím že táhnu své mládí jako káru plnou umrlců
kola se smýkají po šutrech rozvalený paměti
občas nějaká ta kůstka z vozu vypadne...
na mezi v bezmezí kde bylo nás až ouvej
léta už raší ostřice-travěnka
na cestičkách hemisfér - zbyla jen trnitá kručinka...