Anotace: ...
bosé náměstí
na rohu stíny
trpné příčestí
pocity viny
lepší já uteklo
stín si tu zůstal
beta-test na peklo
i ledová krusta
se stínem naboso
nelehko tančit
slzu už neosol
náměstí zjanči
před polednem se nepláče
každý stín má svého vrhače
Někdy si tak počítám na kterém slově "odpadnu". Tahle básnička v tomto smyslu vyhrála, odradila mě už prvním slovem. Dál cestou v básni jsou neuvěřitelné perly, např "slzu už neosol". A42-jko jistě jsi schopná autorka a i tato strašidelná báseň má zřejmě myšlenku, jen je třeba opustit tuto cestu (cestu vyrábění divokých neotřelostí) ta je slepá. Mluv pěkně a odpovědně.
14.05.2019 08:42:50 | Karel Koryntka
...mívám neobratné komentáře, ale mi naskočilo svého hledače... :)
13.05.2019 23:01:28 | Philogyny
Vrhači stínů občas vtrhnou do duše, záleží ovšem ba jedinci, jak je v sobě(tedy ty stíny)...zpacifikuje:-)
13.05.2019 22:02:39 | básněnka