Anotace: ...
náměstí neobvykle prázdné
slunce se vpíjí do střech
zmrzlina se trochu roztekla
potkal ji u vstupu do metra
ale nebyla to ona
tramvaj převlečená za kočár
místo jen pro pár lidí
po dlažbě poctivý klapot
běžela bezhlavě bez bot
a on si jí nevšiml