a nemysli si
že takhle se odchází
že pro mě to je lehký
červený auto asi naposled
neohlídnout se neohlídnout se a
cestou zpět míjet pacienty
plakat do dlaní
usmát se na vrátnýho a
před dveřma třikrát nadechnout
zase jsem to nestihla
zase jsem to nestihla
řict ti
o tom mrtvým holubovi
včera ráno na chodníku
byl tak trochu jako ty a já
šedej
šedej a
bez života