noc se tře o prsa
all cops are bastards
vytetovaný kousek nad kalhotkama
holka ty jsi ztělesněná lítost
Praha tě pohltí a nikdy už nepustí zpět
lísám se k omítce domů
hlava v jedný rozmazaný šmouze
doma zakopnout o lednici
rozbít přesně jeden talíř
jít do sprchy a dvakrát upadnout
křečovitě se držet krajů postele
ráno se pak vzbudit na budík
v propoceným prostěradle
s plyšákem z dětství
mezi nohama