Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=MavzClHzTyg
máš psa
práci
přítelkyni
ráno brzo vstáváš
nejezdíš na červenou
žiješ spořádanej život
bezúhonnýho občana
a stejně ta svině
kdesi v rohu číhá a číhá
přesně na ten moment
kdy ti jeden z nich připomene
že nejsi zas tak bezúhonnej
že všechny ty roky co jsi tam strávil
nejdou jen tak zapomenout
že stejně nakonec v baru
o půl třetí ráno
po šestým panáku vodky
a spoustě slov co jsi nechtěl slyšet
Tak tohle je síla, ale znám tenhle pocit a mívám ho poslední dobou často,přidávám k oblíbeným a nejde jinak než ST
24.07.2019 06:44:53 | Polux Troy