Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=6HJ9NUC9M0U
postuješ fotky
spousty fotek
o klidu svobodě volnosti
jak jsi v pohodě takhle sám
a já si říkám že
tvoje hlava zblízka
před finskou řekou je zvláštní
že takhle ji neznám
jako bys vůbec nebyl ten
vedle kterýho jsem se ještě před pár dny modlila
ať to všechno nějak skončí hlavně rychle
teď sedím u stolu v kuchyni našich
máma si fotí sporák předtím než půjde ven
stejně mi za půl hodiny zavolá jestli ho vypla
sedím tu a říkám si pitomý geny
možná by to nakonec všechno dopadlo jinak
kdybys ty nebyl ty a já nebyla já
a nebolí to vlastně necítím nic
jen trochu štiplavého kouře
jak se někde venku v zahrádkách
pálí tráva
Z Finska do máminy kuchyně a pak ven na zahrádky do štiplavého kouře a v podtónu smíření a vtip.
CK Odnikud bych doporučil všem cestovatelům krajem Zeměbásně.
27.07.2019 05:24:33 | Now