Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=BPKFfcomdZA&list=RD6HJ9NUC9M0U&index=22
jsou dny kdy to strašně bolí
Po tom, co jsem prožila, si říkám, že plesknout sebou, (jedno, jakým způsobem) z plného zdraví a být hned mrtvá je za zásluhu. Snad se mi poštěstí.
05.08.2019 14:27:59 | Philogyny
Surrealistický popis lidského skonu. Interpretace zřejmě jednoho prožitého mezníku života. Ve sledu opakování slov "...a smála se/ a dotek" stojí za zaznamenání. Vnímám to jak indicie, jak autorka nakládá a bere na zřetel významy okamžiků.
04.08.2019 14:24:50 | šerý