Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=8j741TUIET0&list=RDBPKFfcomdZA&index=7
přiškrtilo mě ocelové lanko
Co máme, co dáme. Co děláme, co uděláme. Co jsme měli a co už nejde změnit. Vztahy jsou klubkem citů, které stále rozmotáváme. Někdy mám pocit, že zamilovanost je démon s kabelou diakritiky.
Pěkné civilní verše.
12.08.2019 11:15:04 | šerý
ano bohužel, věci se nám dějí dokolečka dokola-snad tak dlouho než pochopíme, kde je v nás chyba..pak bychom měli růst v lineárním čase opravdového našeho autentického života.....měli...
ke KK- ne, na tohle náš Parakritik nikdy v textu nemůže přijíti, ale třeba sámpíše hezký dojemný kondolence-a na to většina autorů zas zrovna nemá...
11.08.2019 20:07:57 | Frr
Jojo to je přesně ono, nedělat furt ty stejný chyby :) a člověk si to říká a říká a pak ji stejně zas udělá.
12.08.2019 18:52:24 | odnikud
jejda už zase mám nejasnosti v závěrečné sloce, či odstavci říkejme, nebo sekci.. abych jako ukázal že o věci mám pojem a připravuju se, jsem aby se tak řeklo "čtenář šprt", hrbatý brýlatý s blokem v aktovce. Ale nic mi to nepomáhá. Křečka chápu jako obraz zacykleného chování, že se to opakuje, ale kdo říká "to bych taky chtěl"? A pak ještě zásadnější otázka: kdo říká to DRUHÉ "to bych taky chtěl"?
11.08.2019 14:54:40 | Karel Koryntka