Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=wZN1HKn3Qus&list=RDZKEK5mVTOEo&index=14
Chci to dělat tak strašně moc, aby to bylo doopravdy reálný ... to je výborně vyjádřený omyl autora literatury. A skutečně ani muže netěší když dívka "z povinnosti" vříská. Vyrobit realitu není možné. Křikem ani psaním. Je třeba tu skutečnou realitu, tu která už existuje, dobře popsat.
---
Ty 2 řádky tam stojí bezděčně neúmyslně mimo pointu, ale jsou velmi podnětné.
20.10.2019 11:45:44 | Karel Koryntka
Ou, tolik bolu a trápení
srdce se chvěje v sevření
doufá že zase bude líp
třeba u rozkvetlých lip
20.10.2019 02:59:13 | blázen