Anotace: ...
přítomnost je až příliš vzpurná
nepodléhá snadno
jako lid
v mnonožírně blbů
je zase o něco těsněji
hysterický rouby
přitažený voskem lží
k docela nevinnejm emocím
k malejm pravdám
který nemůžou za nic
prostě jsou
v příliš zručnejch rukách markýzů de sade