Anotace: ...
s příštím nádechem
se něco stane
snad zajiskří zčeřený vzduch
možná se oteplí
s příštím nádechem
rozkvete milion očekávání
barvy v kaleidoskopu
začnou dávat smysl
s příštím nádechem
…
Když dech se při nádechu zvedá,
vydechneme ven,
co tam být nemá. ;-)
27.02.2020 22:24:16 | jenommarie