V lednici zbytek másla
trocha hořčice zbyla
dvě vejce v rohu krčí se
kousek tvrdého sýra
prázdná poštovní schránka
jen účty chodí spolehlivě
když je člověk single
smutně se mu žije
až bude po všem
najdou jen moje kosti
(ty konce básní mi prostě nejdou)
až bude po všem
hosti nezvaní ke mě přijdou
najdou jen moje kosti
(ty konce básní mi prostě nejdou)
15.04.2020 20:50:39 | Marten
Kdybych neměla psa a občas nepřišla dcera, tak by to bylo mnohem těžší. Takhle neustále se snažím něco dělat, zaměstnávám hlavu, ale občas bývají i jiné dny..to jsou ty vlny..vlny.;-) Zase bude ta světlejší.
13.04.2020 22:08:08 | jenommarie