dívat se na tebe
se zavázanýma očima
schopnost disociace se přeceňuje
bloudíme každej v tom svým
píšeš mi že tě mám a nemám
dvoje úvozovky a tři různý smajlíky
bolí mě to víc jak zánět slinivky
ale zatínám zuby jsem statečná holka
hlavně mít svoji hodnotu priority a skills
nenechat si sahat mezi nohy
nebo jen tak přiměřeně
hranice mezi dvěma extrémy je vždycky tenká
třeba když si myslíš že bílá je nevinnost
a ona je to smrt