Uspořádala jsem koncert
pro své domácí květiny
hrála jsem na housle, violu, basu
a ony vzdychaly nad tou krásou
na závěr tleskaly šustěním listů
jen mucholapka
sklapla
čelisti
se svou muší kořistí
Moc krásné smyčcové hraní
květiny jistě pookřály... ;)
29.06.2020 21:45:51 | Emily Říhová
Tak to je super a moc se mi líbí;-) *ST
29.06.2020 19:45:00 | jenommarie