Anotace: ...A
Miluju ty Tvoje žlutý vlasy
A oči modrý, jak ledová tříšť.
Jsi ztělesněním nekonvenční krásy.
Ale nebaví mě kvůli Tobě na svý osobnosti dřít.
Voníš jako rum Don Papa,
- pomerančem a vanilkou.
Přesto musím hledat jinýho chlapa.
To proto, že mě nikdy nebudeš než do postele chtít.
No, máš to ujasněný. Jízda životem s bezpečnostním pásem... o tom život taky je.
22.07.2020 19:32:22 | šerý