Anotace: chrabrá strohost ranního oblaku pocitů...
Kapky za okny snímají ospalé poklesky rána,
v dechu ta plíživá prorostenost myšlenek, pocitů a představ,
v dechu neurčitých frází mého polo-ospalého, napůl bdeleho mozku,
Městu vládne deštivý blues,
Olafurovi prsty kreslí sublimny vesmír,
to kapky a proudy se sliji v modulární sen,
ve kterém budoucnost nekončí,
Tramvaj s mým vědomím přijíždí do stajice touha
Velice krásné a zajímavé zamyšlení. Dost složité, ale toto není rozbor, nýbrž komentář. (=
04.08.2020 08:21:47 | Roser