Chceš dokázat si svoji moc
svým křikem voláš o pomoc
nevíš, že jsou to tvoje boje
co uvnitř bouří nepokojné
Jak vlny bijí o skaliska
emoce s námi uvnitř tříská
napětí zmírníš odpuštěním
i balón splaskne upuštěním
Na řadě já jsem v první řadě
divák, co první housle hraje
taktovkou převzal vedení
nad radostmi i trápením
Každý by si měl tu taktovku vlastního života držet sám...
Moc hezké, Vlnko
14.08.2020 17:27:44 | Emily Říhová